1991-ben nyílt meg Székesfehérvár elsõ kerékpárokat és kerékpáralkatrészeket forgalmazó szakkereskedése a BRINGA BT.

Mi is mint minden akkoriban nyíló kerékpár kereskedés a Schwinn-Csepel kerékpárgyár által gyártott és forgalmazott termékek értékesítésére összpontosítottunk. A piaci helyzet, és az áruválaszték bõvülése gyorsan megváltoztatta a kerékpár kereskedelmet hazánkban. A minõségi és a dömping áruk megjelenésével óriási túlkínálat keletkezett. A silány minõségû olcsó termékekre volt inkább a nagyobb kereslet. Éveknek kellett eltelni, hogy a vásárlók rájöjjenek, hogy ezek a termékek rövid élettartamúak, rengeteg meghibásodással járnak, és nem utolsó szempont, hogy balesetveszélyesek is.

Mi nem engedtünk a csábításnak, nem forgalmaztunk gyenge minõségû termékeket, sõt ezután sem fogunk. Kerékpár eladásnál fõ szempont számunkra, hogy ne csak „egy” kerékpárt adjunk el, hanem azt a kerékpárt szeretnénk eladni, mely a vásárló igényeit kielégíti. Haladunk tovább azon az úton melyet a kezdetben már célként tûztünk ki. Minél jobb minõségû, lehetõleg a legjobb ár- érték arányú termékeket forgalmazzunk a vásárlók minél nagyobb megelégedésére.

Szakszerûen beüzemelt, jó garanciális feltételekkel ellátott kerékpárokat forgalmazunk. Üzletünkben állandó árubõvítés mellett több éves tapasztalattal, figyelmes kiszolgálással várja vásárlóit a BRINGA BT. csapata.